BILBÄRGNING
Trasig bil längst vägen


Bilbärgning i Stockholm dygnet runt


Våra trevliga bärgare hjälper dig med bärgning i Stockholm under dygnets alla timmar, året runt.

Oavsett om du behöver hjälp med bilbärgning på motorvägen eller i ett trångt garage så hjälper vi dig.


Vi på Assistanstjänst Bilbärgning och Vägassistans erbjuder ett flertal olika tjänster, allt från starthjälp till båttransporter i Stockholm. Vårt mål är att lämna dig som kund 100% nöjd efter utfört uppdrag, både vad gäller kostnad och service. Ring vårt larmnummer 08-226 226 oavsett tid på dygnet, vi är snabbt på plats och hjälper dig.


Hjälp dygnet runt


Vi erbjuder professionell och effektiv bilbärgning i Stockholm dygnet runt, oavsett om du har låst inne bilnyckeln och är i behov av låsöppning, fått motorstopp, punktering eller varit med om en olycka. I tillägg kan vi erbjuda en mängd olika andra tjänster. Du kan bland annat kontakta oss om du är i behov av båttransport eller maskintransport i Stockholm. Vi hjälper dig mer än gärna med transporter du inte själv klarar av eller har möjlighet att utföra. Vi erbjuder snabb och säker service och ett flertal olika tjänster till ett riktigt bra pris. Oavsett väder och vind, samt tid på dygnet, kan du vända dig till oss.


Assistanstjänst har lång erfarenhet av branschen, vilket gör att du kan känna dig trygg i att anlita oss. Vare sig du behöver vägassistans, starthjälp, däckservice eller en säker och snabb båt- eller maskintrasport kan du tryggt anlita oss. Vi håller dessutom lägre priser än de flesta andra på marknaden. Vi och våra tjänster står till förfogande för såväl privatpersoner som företag och självklart prioriterar vi varje kund lika högt.Vi erbjuder även följande tjänster i Stockholm:


   ●  Starthjälp

   ●  Låsöppning

   ●  Punkteringshjälp

   ●  Däckservice

   ●  Båttransporter

   ●  Maskintransporter


Kontakta oss


Vår kunniga och trevliga personal arbetar dygnet runt och rycker ut direkt efter ditt samtal, vi är snabbt på plats hos dig. Riktigt bra vägassistans har aldrig varit enklare. Du når oss dygnet runt på larmnummer 08-226 226.


Assistanstjänst Väghjälp är din bästa vän på vägen!


Spara gärna vårt telefonnummer i bilen eller mobiltelefonen, så har du det alltid till hands om du skulle råka ut för en olycka.


Ring oss för bilbärgning och vägassistans på följande orter: Solna, Sundbyberg, Rissne, Kista, Spånga, Hässelby, Vällingby, Bromma, Ekerö, Svartsjö, Dalarö, Värmdö, Nacka, Ingarö, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Farsta, Handen, Haninge, Huddinge, Hägersten, Jordbro, Lidingö, Nynäshamn, Södertälje, Skärholmen, Stockholm, Tyresö, Älta, Länna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Arlanda, Barkarby, Veddesta, Viksjö, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll, Stäket, Kungsängen, Bro

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera