STARTHJÄLP
Startkablar


Starthjälp 12v & 24v i Stockholm dygnet runt


Vi hjälper dig när bilen inte vill starta!


Med hjälp av bärbara startbatterier för både 12v & 24v kan vi ge starthjälp på det mesta från personbilar i trånga garage till fullstora lastbilar och entreprenadmaskiner.

Alla bärbara startbatterier vi använder är strömspiksskyddade för att undvika skada i avancerade elsystem som finns i dagens moderna bilar.


Vi på Assistanstjänst Bilbärgning och Vägassistans med hjälper dig med starthjälp i Stockholm dygnet runt.


Vårt mål är att lämna dig som kund 100% nöjd efter utfört uppdrag, både vad gäller kostnad och service. Ring vårt larmnummer 08-226 226 oavsett tid på dygnet, vi är snabbt på plats och hjälper dig.


Hjälp dygnet runt


Vi erbjuder professionell och effektiv bilbärgning i Stockholm dygnet runt, oavsett om du har låst inne bilnyckeln och är i behov av låsöppning, fått motorstopp, punktering eller varit med om en olycka. I tillägg kan vi erbjuda en mängd olika andra tjänster. Du kan bland annat kontakta oss om du är i behov av båttransport eller maskintransport i Stockholm. Vi hjälper dig mer än gärna med transporter du inte själv klarar av eller har möjlighet att utföra. Vi erbjuder snabb och säker service och ett flertal olika tjänster till ett riktigt bra pris. Oavsett väder och vind, samt tid på dygnet, kan du vända dig till oss.


Assistanstjänst Bilbärgning och Vägassistans har lång erfarenhet av branschen, vilket gör att du kan känna dig trygg i att anlita oss. Vare sig du behöver bilbärgning, starthjälp, däckservice eller en säker och snabb båt- eller maskintrasport kan du tryggt anlita oss. Vi håller dessutom lägre priser än de flesta andra på marknaden. Vi och våra tjänster står till förfogande för såväl privatpersoner som företag och självklart prioriterar vi varje kund lika högt.Vi erbjuder även följande tjänster i Stockholm:


   ●  Bilbärgning

   ●  Låsöppning

   ●  Punkteringshjälp

   ●  Däckservice

   ●  Båttransporter

   ●  Maskintransporter


Kontakta oss


Vår kunniga och trevliga personal arbetar dygnet runt och rycker ut direkt efter ditt samtal, vi är snabbt på plats hos dig. Riktigt bra vägassistans har aldrig varit enklare. Du når oss dygnet runt på larmnummer 08-226 226.


Assistanstjänst Bilbärgning och Vägassistans är din bästa vän på vägen!


Spara gärna vårt telefonnummer i bilen eller mobiltelefonen, så har du det alltid till hands om du skulle råka ut för en olycka.


Ring oss för bilbärgning och vägassistans på följande orter: Solna, Sundbyberg, Rissne, Kista, Spånga, Hässelby, Vällingby, Bromma, Ekerö, Svartsjö, Dalarö, Värmdö, Nacka, Ingarö, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Farsta, Handen, Haninge, Huddinge, Hägersten, Jordbro, Lidingö, Nynäshamn, Södertälje, Skärholmen, Stockholm, Tyresö, Älta, Länna, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna, Arlanda, Barkarby, Veddesta, Viksjö, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll, Stäket, Kungsängen, Bro

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera